-->
İletişim:

Ücretsiz Metal Zırhlı Jayce Kodları 13 yorum.



Öne Çıkan Resim
Ücretsiz Metal Zırhlı Jayce Kodları
Merhaba değerli ziyaretçilerimiz

Metal Zırhlı Jayce kodu normalde çoğu sitede ücretlidir, ama LoL TR Hile sitesine özel kodu nasıl ücretsiz olarak alabileceğinizi anlattık. Hile genellikle Türkiye sunucularında sorunsuz çalışmaktadır.

Kullanımına dair detaylı anlatım aşağıdadır. Sayfanın altında bulunan yorum bölümünden bize soru sorabilirsiniz.

İndir

Hile Nasıl Yapılır?

  • İlk olarak yukarıdaki indir butonuna tıklıyoruz.
  • Tıkladığımız linkte açılan dosyayı bilgisayarımıza indiriyoruz.
  • Programa tıklayarak kurulumu yapıyoruz.
  • Hile otomatik olarak etkin oluyor.
  • Daha sonra oyuna giriyoruz. 
  • NOT: Hileyi kurmadan önce oyunu kapatın.

Zekâsı, karizması ve icat ettiği, şekil değiştirebilen çekiciyle Jayce, memleketi Piltover'ı korumak için yaşıyor. Daha halkı tarafından kahraman olarak selamlanmadan çok önce, umut vaat eden, genç bir mucitti. Piltover yöneticileri onu nadide ve gizemli bir kristali incelemekle görevlendirdiğinde, kristalin muazzam bir enerji kaynağı olduğunu keşfetti. Adını tarihe altın harflerle yazdırmak isteyen genç adam, kristalden güç elde edebileceği bir cihaz geliştirmeye başladı. Kristalin gücü hakkındaki söylentiler, Piltover'ın sınırlarını aşmıştı. Makinelerle güçlendirilmiş Zaun'lu bilimadamı Viktor, Jayce'e bir teklifte bulundu; kristali kullanarak, birlikte Viktor'un hayalindeki ''haşmetli evrimi'' gerçekleştirmek ve teknolojiyle harmanlaşmış bir insanlık yaratmak. Jayce bu teklifi reddetti; ancak Zaun'lunun eli boş dönmeye niyeti yoktu. Kılını bile kıpırdatmadan Jayce'i safdışı bırakıp kristali ele geçirdi ve laboratuvarın cılız güvenlik güçlerini kül ederek Zaun'a doğru yola çıktı. Jayce, karşılık vermeleri için Piltover hükümetine diretti ama yetkililer, saldırgan bir hareketten yana değillerdi. Şimdi karşılık verilmezse Piltover'ın bir daha asla güvenli olmayacağını anlayan genç mucit, olayı kendi halletmeye karar verdi. Jayce laboratuvarına döndü ve yoğun bir araştırma, geliştirme ve deneme sürecinden sonra, başyapıtını ortaya çıkardı: Merkür Çekici. Jayce, elinde silahıyla Zaun'a gitti ve tek kişilik saldırısına başladı. Viktor'un yardımcıları onu durdurmak için koşuşturdu; ancak Jayce hepsini ezip geçerek laboratuvarın merkezine ulaştı. Jayce içeride Viktor'un icatlarının dehşet verici dehasına tanık oldu; hepsi gücünü kristalden alıyordu. Tek seçeneğinin güç kaynağını yok etmek olduğunu anlamıştı; ama Viktor ona engel olmaya niyetliydi. İki biliminsanı da ağır yaralandı; ama Jayce kristale son bir darbe vurup onu parçalayabildi. Viktor'un makineleri alevler içinde kalırken, Jayce kaçmayı başardı. Bitkin ama kararlı bir şekilde eve döndüğünde, Piltover halkı tarafından kahraman ilan edildi. Bu hayranlık gösterisi hoşuna gitmişti; ama yaptıklarının, tehlikeli düşmanları harekete geçirdiğini biliyordu. Kendini artık halkının savunmasına adayan Jayce, Piltover'ın parlak bir geleceğe ulaşma konusundaki en büyük umudu. ''İnan bana, akıllı olursak, Piltover her tehdide karşı koyabilir. Hey, tecrübe konuşuyor.'' -- Jayce

Hile Nasıl Yapılır?

  • Tıkladığımız linkte açılan siteye üye oluyoruz!
  • Daha sonra e-posta adresimize onay kodu geliyor üyeliğimizi onaylıyoruz.
  • Üyeliğimizi onayladıysak e-postanıza Riot Games adlı bir mail gelecek bu mailde Kodunuz gönderilmiştir.
  • Kodu kopyalayıp oyun içindeki markete giriyoruz ve kodlar bölümüne yapıştırıp alıyoruz.
  • Üye olduğunuz siteden gelen onay linkine tıklayıp üyeliğinizi onaylamadığınız takdirde kodunuz gelmez.
  • Mail adresinizden onaylamayı unutmayın!

    Paylaş

    Facebook'da Paylaş
    Twitter'da Paylaş
    Google+'da Paylaş

    İlgili Yazılar

    Ücretsiz Metal Zırhlı Jayce Kodları hakkında 13 yorum var.

    1. Sponsor sitenize üye olmıyorum Çok feci donuyor site tarayıcı değiştirdim yine aynı üye olunmuyor

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Evet yoğunluktan dolayı sunucularımız baya kasıyor 3-4 saat sonra tekrar deneyin umarız o zamana kadar sorun çözülür.

        Sil
    2. teşekkürler vs yazılar bugün mu yarını mı etkiler admin

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Normalde bugünü etkilemesi lazım lakin bugün sistemde sorun olduğu için sistem belki bugün kod gönderimi yapmamış olabilir.

        Sil
    3. TeŞEKÜRLER Herkese öneriyorum

      YanıtlaSil

    Blogger tarafından desteklenmektedir.